Basiccoaching

Bach Bloesem Remedies

Bach Bloesem Remedies bestaan uit 38 tincturen. In dit geval zijn tincturen extracten op basis van bloemen, struiken en bomen. De remedies hebben een positief effect op storende emoties en gemoedstoestanden zoals angst, depressie, stress, piekeren of weinig zelfvertrouwen.

bach bloesem remedies Iedere tinctuur heeft specifieke eigenschappen om een negatieve gemoedstoestand naar een positieve tegenpool om te buigen.
Emoties worden niet onderdrukt, ze worden omgebogen. Van belemmering naar kracht, van valkuil naar talent. Zo zorgt de bloesem van de Esp voor meer moed als er sprake is van angst. De bloesem van de Reuzenbalsemien zorgt voor meer geduld bij mensen die ongeduldig zijn en zich snel geïrriteerd voelen


Behandeling
Maximaal 6 bloesems kunnen met elkaar gemengd worden, waardoor een specifieke samenstelling ontstaat. Deze samenstelling is afhankelijk van de persoon, van de klachten en van de emoties die daarbij een rol spelen. Cliënten met dezelfde lichamelijke en/of psychische klachten kunnen een andere combinatie van remedies nodig hebben omdat andere emoties een rol kunnen spelen.


Toepassingen
Bach Bloesem Remedies zijn 100% natuurlijk en kunnen zonder risico worden gebruikt, ook door zwangere vrouwen en kinderen. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

Bach Bloesem Remedies zijn uitermate geschikt voor kinderen. Hierbij kan men denken aan bijv. ADHD, faalangst, bedplassen of jaloezie.