BASIC – Body and Soul Coaching

Welkom op de site van BASIC – Praktijk voor Natuurgeneeswijzen in Breda.
In deze praktijk voor natuurgeneeswijzen wordt gewerkt met therapieën die gericht zijn op het in balans brengen van lichaam en geest door het oplossen van blokkades in het energiesysteem. Wanneer lichaam en geest niet in balans zijn kan dit lichamelijke en/of psychische klachten veroorzaken. Voor het leggen van een gezonde basis wordt in de behandelingen ook gekeken naar voeding, gedrag– en denkpatronen en externe factoren als leef– en werkomstandigheden. Een stevige basis waarbij de verschillende aspecten van de persoon in balans zijn zorgt voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid.

basiccoaching BASIC – voor kinderen
Voor de behandeling van kinderen wordt gewerkt met BrainGym, metamorfose massage en Bach Bloesem Remedies. Het in balans brengen van beide hersenhelften door het doen van motorische oefeningen geeft goede resultaten bij o.a. klachten die te maken hebben met ADHD, dyslexie, faalangst en concentratiestoornissen. Metamorfose massage en Bach Bloesem Remedies zijn uitermate geschikt voor kinderen.

BASIC – bij angsten en fobieën
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van angsten en fobieën door middel van EFT . EFT is een behandeling om angsten en fobieën te verminderen en daardoor de belemmeringen, die een fobie met zich mee brengen, aanzienlijk te beperken. Traumatische herinneringen en gebeurtenissen kunnen met EFT sneller verwerkt worden.

Basiccoaching