Basiccoaching

Metamorfose massage

De basis van ons lichamelijke, mentale en gevoelsleven wordt tijdens de zwangerschap gelegd. Gedurende deze negen maanden worden we door allerlei factoren beïnvloed, voor een belangrijk deel via de moeder. Gedurende de zwangerschapsperiode kunnen blokkeringen ontstaan die ons leven na de geboorte beïnvloeden.


Behandeling
Door reflexzones op de voeten, de handen en het hoofd te behandelen kunnen deze blokkeringen worden opgeheven. Het is een massage waarbij de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd zacht aangeraakt worden. Door middel van Metamorfose massage kunnen blokkades worden ontdekt en opgelost worden die reeds tijdens de zwangerschap door de foetus ontwikkeld werden. Door de massage komt energie vrij die in de prenatale periode geblokkeerd is geraakt waardoor er als het ware een metamorfose optreedt. Een verandering die van binnenuit plaats vindt.


Baby’s en kinderen
Metamorfose massage is geschikt voor kinderen, vanwege het milde karakter van de massage. Bij de behandeling van baby’s en kinderen wordt de massage ook aan de ouders aangeleerd. Door het kind ook thuis te masseren wordt de band tussen ouder en kind versterkt.
In situaties waarbij deze band te lijden heeft gehad, onder de problemen die zich voordeden, heeft dit een heel gunstig effect op zowel de ouder als het kind. Behandeling van vrouwen tijdens de zwangerschapsperiode heeft een positief effect op zowel de moeder als het ongeboren kind.


Toepassingen
Indicaties voor metamorfose massage zijn: