Basiccoaching

Resonantietherapie –Multi Wave Oscillator

Lichaamscellen kunnen worden geregenereerd – hersteld of vernieuwd – door een behandeling met elektromagnetische golven. Dit gaat soms verder dan genezen; immers regenereren is niet alleen het herstellen van de functies van lichaamscellen maar ook het vervangen van onherstelbaar beschadigde cellen of verloren gegane cellen door gelijkwaardige nieuwe. Door dit regeneratieproces kunnen lichaamsfuncties weer worden hersteld.
Resonantietherapie berust op de theorie dat elke cel een eigen resonantiefrequentie heeft. Afwijkingen van de optimale frequentie leiden tot vermindering van de celvitaliteit.
De Multi Wave Oscillator is een apparaat die op basis van deze theorie is ontwikkeld. De resonantie van lichaamscellen verbetert, terwijl lichaamsvreemde cellen zoals bacteriŽn en virussen worden verstoord.


Behandeling
De Multi Wave Oscillator kan worden gecombineerd met voetreflextherapie of voetreflexmassage. Resonantietherapie ondersteunt en versnelt herstel bij lichamelijke klachten of vermoeidheidsverschijnselen.

MWO